Luoyang Mingzhen rulment Steel Ball Co, Ltd

Produse

Bile ceramice

Si3N4 Bile

Si3N4 Bile

Greutatea unei mingi Si3N4 este mai mică decât jumătate din greutatea unei bile de oțel cu o performanță fizică excelentă. Astfel, aceste bile se utilizează în industria aerospațială, rulmenți de înaltă precizie, generare de energie eoliană, pompe, supape etc.

Products Details

Bilele ceramice ar putea fi separate în două tipuri: bile ceramice non-oxidate (cum ar fi nitrura de siliciu, bilele Si3N4) și bile de oxid ceramic (cum ar fi bilele de alumină și zirconiu). Greutatea unei bile ceramice Si3N4 este mai mică decât jumătate din greutatea unei bile de oțel. În plus, bilele ceramice au performanțe excelente în ceea ce privește rezistența la coroziune, rezistența la uzură, rezistența la uzură, temperatura ridicată de lucru, izolarea electrică etc. Astfel, aceste bile sunt utilizate în rulmenți aerospațiali, înaltă precizie, generare de energie eoliană, pompe, supape etc.

Si3N4 BALL

Dimensiune gamă

0,4 mm până la 100 mm (4 ")

Note

2C, 3C, 5C, 10C, 16C, 24C, 48C

Standard

ASTM F2094 / F2094M - 14

CARACTERISTICI FIZICE

Densitatea de suprafață

4 - 6 nm

Rezistență la coroziune

Excelent

Duritate

HRC 78

Magnetic

Nu

Izolație electrică

da

Rugini

Nu

Rezistență la coroziune

Excelent

Rezistență la temperaturi ridicate

Da, peste 1050?

APLICARE

Industria aerospațială, Apărare națională, industria chimică, Metalurgică, Medicină, Alimente, Plante oleaginoase, Electronice etc.


Mingzhen este unul dintre cei mai faimosi producatori si furnizori de bile ceramice din China, oferind cu probele de si3n4 bile liber, bun venit pentru a importa si3n4 bile de la fabrica noastra.

Hot Tags: si3n4 bile, China, producatori, furnizori, fabrica, vrac, in stoc, proba gratuita, mare precizie
Produse conexe
Anchetă
Anchetă

Dacă aveţi orice anchetă despre citat sau de cooperare, vă rugăm să nu ezitaţi să ne trimiteţi un email la info@mzsteelball.com sau folositi formularul de anchetă următoare. Reprezentantul nostru de vanzari va va contacta în 24 de ore. Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre.

Contactati-ne
Adresa: Liupo sat, oraş Mangling, Yanshi, Luoyang, Henan, China.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mail:info@mzsteelball.com
Acasă | despre noi | Produse | Informaţii tehnice | Galerie foto | Stiri & eveniment | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme