Luoyang Mingzhen rulment Steel Ball Co, Ltd

Produse

Knowledge
Acasă > Expozitie > Conţinut

Statutul actual carbură de control al calităţii portante din oţel în china şi în străinătate

Source:Luoyang Mingzhen poartă Steel Ball Co. Ltd. | Updated: Jul 11, 2016

Comparativ cu GCr15 hypereutectoid poartă din oţel, controlul carbură se referă în principal la ferită zonale pentru mijloc de carbon poartă otel si infiltrare poartă din oţel. Tehnologie de control este mai uşor în raport cu problema de a nu hypereutectoid de carbură de plasă poartă mijloc, otel carbon poartă otel si infiltrare poartă din oţel. Poate că acest lucru poate fi în vedere ca un alt factor ca mijloc de carbon poartă otel si infiltrare poartă oţel ajunge la 30 % - 50 % în străinătate. În scopul de a îmbunătăţi omogenitatea şi de a reduce dimensiunea de carbid. Pe de o parte, ne poate adopta tehnologia de joasă temperatură controlată laminare şi răcire control pentru a reduce şi suprima carbură reticular, să se pregătească pentru mai târziu spheroidizing de recoacere. Pe de altă parte, pentru hypereutectoid poartă otel putem îmbunătăţi izotermice pentru a ajunge la rafinament şi omogenizarea carbură de recoacere. Ciclu de inducţie spheroidizing hibridarea tehnologie a fost folosit în spheroidizing hibridarea fierbinte laminate din oţel poartă GCr15SIMn. Şi această aplicaţie realizat carbură de rafinare în câteva minute, care scurteaza timpul de recoacere pheroidizing şi de a îmbunătăţi rafinament si omogenizarea carbură. Astfel pentru otel rulment, există un spaţiu imens de dezvoltare pentru recoacere izotermice de carbură şi avem nevoie de cercetări suplimentare în viitor.

Luoyang Mingzhen poartă oţel Co, SRL fabricarea poartă folosit bilă de oțel pentru mai mult de 20 de ani. Nostru bile de oţel care poartă de export pentru America, Japonia, Coreea, Cehă, Spania, Canada, Rusia, Slovenia şi aşa mai departe. Noi credem că noastre bilă de oțel va merge toată lumea în funcţie de nostru bile de oţel mai bune şi cele mai bune servicii. Luoyang Mingzhen este de a face poartă rula mai lin si mai fina. Alăturaţi-ne acum în expertul nostru de poartă bile pentru a te satisface.


Anchetă

Dacă aveţi orice anchetă despre citat sau de cooperare, vă rugăm să nu ezitaţi să ne trimiteţi un email la info@mzsteelball.com sau folositi formularul de anchetă următoare. Reprezentantul nostru de vanzari va va contacta în 24 de ore. Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre.

Contactati-ne
Adresa: Liupo sat, oraş Mangling, Yanshi, Luoyang, Henan, China.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mail:info@mzsteelball.com
Acasă | despre noi | Produse | Informaţii tehnice | Galerie foto | Stiri & eveniment | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme