Luoyang Mingzhen rulment Steel Ball Co, Ltd

Produse

Knowledge
Acasă > Expozitie > Conţinut

Influenţa incluziuni şi carbură de otel de rulment

Source:Luoyang Mingzhen poartă oţel mingea Co. Ltd | Updated: Jul 15, 2016

Luând purtătoare de carbon de înaltă GCr15 ca un exemplu de otel. Oţel crom are cerinţe ridicate în calitate de topire. Nu numai are nevoie pentru a controla conţinutul de sulf, fosfor, hidrogen strict, dar, de asemenea, cere pentru a controla cantitatea, mărimea şi distribuţia nemetalice includerea şi carbură, care afectează viaţa de otel de rulment. De obicei, din cauza la apariţia şi dezvoltarea microcracks lângă mare incluziuni şi carbură. O cercetare indică faptul că conţinutul de includerea determină viaţa contact oboseala portante din oţel, care va reduce odată cu creşterea lungimii incluziuni de incluziuni per unitate de volum. În general, am crezut că conţinutul de incluziuni este strâns legată de conţinutul de oxigen în poartă din oţel. Mai mare conþinutul de oxigen, mai multe numărul de incluziuni, mai scurtă viață purtătoare de oţel. Odată cu creşterea nivelurilor de otelarie "curăţenia, masică de oxigen de vid degazare oţel în străinătate care poartă pot fi controlate stabil 4 x 10-6. Cantitatea, dimensiunea şi distribuţie de incluziuni va fi îmbunătăţit foarte bine. (dimensiunea mai mare poate fi mai mică decât 11μm, nivelul maxim de includerea este zero.
Luoyang Mingzhen poartă oţel Co, SRL fabricarea poartă folosit bilă de oțel pentru mai mult de 20 de ani. Nostru bile de oţel care poartă de export pentru America, Japonia, Coreea, Cehă, Spania, Canada, Rusia, Slovenia şi aşa mai departe. Noi credem că noastre bilă de oțel va merge toată lumea în funcţie de nostru bile de oţel mai bune şi cele mai bune servicii. Luoyang Mingzhen este de a face poartă rula mai lin si mai fina. Alăturaţi-ne acum în expertul nostru de poartă bile pentru a te satisface.


Anchetă

Dacă aveţi orice anchetă despre citat sau de cooperare, vă rugăm să nu ezitaţi să ne trimiteţi un email la info@mzsteelball.com sau folositi formularul de anchetă următoare. Reprezentantul nostru de vanzari va va contacta în 24 de ore. Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre.

Contactati-ne
Adresa: Liupo sat, oraş Mangling, Yanshi, Luoyang, Henan, China.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mail:info@mzsteelball.com
Acasă | despre noi | Produse | Informaţii tehnice | Galerie foto | Stiri & eveniment | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme