Luoyang Mingzhen rulment Steel Ball Co, Ltd

Produse

Stiri & eveniment

O analiză asupra necesităţii de a High-end de rulment în China: Wind Power Generation Echipament folosit poartă

Steel bile sunt piese de bază de rulmenţi şi rulmenţii sunt piese de bază de turbine eoliene. Gama de rulment de puterea vântului este folosit destul de larg, din poartă în lama cu palete, axa principală şi giraţie la poartă mare viteză, utilizate în caz de viteze şi generator. Din cauza harsh mediu de echipament de energie eoliană şi întreţinerea incomod, cerinţa de piese poartă este mai strictă. Rulment utilizate în energia eoliană ar trebui nu numai a fi prevăzute cu suficient capacitatea de rezistenţă şi de încărcare, dar are, de asemenea, durată de viaţă, care nu este mai mică de 20 de ani.

La prezent, locale wind putere poartă a intrat în producţie la scară treptat şi sistematizate de producţie. Cu toate acestea, este doar limitat în giraţie poartă şi pitch sistem poartă pe care au mai mici barierelor tehnice în turbine eoliene, dar nu poate produce axa principală şi viteza increaser poartă care necesită tehnologii de producție mai mari. Acum, în vrac capacitatea de producţie de turbine eoliene sub 3 MW din China au ajuns la 45.000 seturi şi rata de substituţie interne a ajuns la peste 80 %. Dar axa principală şi increaser viteza poartă încă în principal să se bazeze pe import.

Multe ţări străine se aplica tratament termic special noi SHX(40GrSiMo) de oţel în girație şi pitch purtătoare de sistem. Prin inducţie suprafaţa călirea tratament termic, precum şi puteţi controla adâncimea stratului călit, duritatea suprafeţei, lăţimea de bandă moale şi fisuri în suprafaţă (în special controlul de rădăcină de viteze). Pentru viteza increaser poartă şi axa principală poartă, cuptoare de carbonitrare, folosind pentru a obţine mai stabil restul austenită volumul fracţiune (30 % - 35 %) şi o cantitate mare de îndestula carbide și carbonitride pe suprafața pieselor, care poate îmbunătăţi foarte mult durata de viaţă a poartă în condiţii de ungere contaminate.

Calitatea materialului este cel mai important factor în vânt putere generaţie poartă. Diferenţelor dintre vântul poartă în casa de putere şi în străinătate sunt regia, materialul în primul rând, apoi vântul poartă design, tehnica echipament technic nivel de putere.

Luoyang Mingzhen poartă Steel Ball Co, Ltd este o companie moderna noi investiţii în echipamente şi tehnici avansate pentru a îmbunătăţi calitatea şi a reduce fabricarea costurile de bilă de oțel. Pentru poartă high-end, suntem pe calea satisface necesitatea de bilă de oțel high-end poartă utilizate şi bun venit alături de noi acum în expertul nostru de poartă bile pentru a te satisface.


Anchetă

Dacă aveţi orice anchetă despre citat sau de cooperare, vă rugăm să nu ezitaţi să ne trimiteţi un email la info@mzsteelball.com sau folositi formularul de anchetă următoare. Reprezentantul nostru de vanzari va va contacta în 24 de ore. Vă mulţumim pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre.

Contactati-ne
Adresa: Liupo sat, oraş Mangling, Yanshi, Luoyang, Henan, China.
Telefon: +86 (0)379 6439 0720
Fax: +86 (0)379 6439 0720
E-mail:info@mzsteelball.com
Acasă | despre noi | Produse | Informaţii tehnice | Galerie foto | Stiri & eveniment | Contactati-ne | Telefon mobil | XML | Main filme